NOVOUREĐENA KUĆA SA ČETIRI STANA

Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 647 3011 E-mail: [email protected]
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 43933
Kategorija: Kuća
Vrsta oglasa: Prodaja
Vrsta nekretnine: Kuća
Regija: Jadran
Kvart/mjesto: Vodnjan
Vrsta kuće: Kuća u nizu
Cijena: 350.000 €
~ 2.637.775 Kn
Broj prostorija: 7
Broj kupaonica: 4
Ukupan broj etaža: 2
Površina (m2): 200
Okućnica (m2): 19

Opis nekretnine: Nedaleko od predivne Jugozapadne obale poluotoka Istre smješten je grad Vodnjan, grad koje je bogat svojom povijesnom baštinom, kulturom, te predivno je lociran sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Vodnjanu smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje.

Upravo u samom centru Vodnjana nalazi se novouređena kuća sa četiri stana površine 200 m². U prizemlju se nalaze dvije garsonijere, jedna je površine 21 m², a druga garsonijera 40m², dok su preostala dva na prvom i drugom katu stambene jedinice, svaki po 60 m².
Jedna od garsonijera u prizemlju je površine 21 m² i sastoji se od kupatila, kuhinje, prostora za ručavanje i dijela za spavanje. Druga garsonijera u prizemlju je površine 40m² i sastoji se od kupatila, kuhinje, prostranog dnevnog boravka povezanog sa prostorom za ručavanje i izlazom na okućnicu površine 8m². Unutarnjim novouređenim, kamenim stepenicama dolazi se do prostranog obiteljskog stana na prvom katu površine 60 m² koji se sastoji od kupatila, kuhinje, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i terase površine 10 m² u kojoj se nalazi staroistarska šterna, koja je danas prava rijetkost, te predstavlja jednu od znamenitosti staroistarskih mjesta. Prostrani, osvjetljen stan na drugom katu je površine 60 m², te se sastoji od kupatila, kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe i terase površine 10 m² sa kojeg se pruža prelijepi pogled na Učku. Stanovi su opremljeni novom, kvalitetnom PVC stolarijom (orah). Međukatne konstrukcije su sve betonirane i armirane. Instalacije struje i vode su rađene na novo, kao i krov, te se budućem vlasniku nekretnine u sklopu cijene ostavlja mogućnost odabira dizajna pločica ili laminata, dok se prilikom renorviranja nekretnine pazilo na svaki detalj, te su ostavljeni detalji kamena koji daju pravi štih. Svaki stan posjeduje jedinicu klima uređaja. Nekretnina se prodaje sa završenom prvom fazom, postavljenim sobnim i ulaznim vratima, podovima, keramikom, te drugom fazom kupatila. Postoji mogućnost otkupa dva od četiri stana.

Navedena nekretnina predstavlja jedinstvenu nekretninu zbog svoje lokacije, kvalitete i višestambenih jedinica, te pruža budućem kupcu ili kupcima odličnu investiciju za uživanje u istoj u smislu obiteljskog i veliku mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanem i brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
DEAN ŽUNIĆ
LICENCIRANI AGENT

ID KOD AGENCIJE: IS1507304

Dean Žunić
Agent s licencom
Mob: 098/174-8680
Tel: 052 645 444
E-mail: [email protected]
www.dogma-istra.com

Oprema nekretnine
 • Balkon
 • Lođa
 • Struja
 • Terasa
 • Voda

Blizina sadržaja
 • Banka
 • Fitness
 • Igralište
 • Javni prijevoz
 • Park
 • Pošta
 • Sportski centar
 • Trgovina
 • Vrtić
 • Škola


Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Agencija za nekretnine)
Adresa: Grada Vukovara 284, 10000 Zagreb
Telefon: 01 647 3011
Kontakt e-mail[email protected]
Web stranicahttps://dogma-zagreb.com
Informacije o oglašivaču: DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 40 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj.

PROFESIONALNOST
U sklopu agencije Dogma Rijeka posluje tim od 40 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

PRAVNA SIGURNOST
U sastavu agencije je i pravna služba u kojoj odvjetnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA
Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca.

Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

Ovaj oglas je pregledan 107 puta.

ID oglašivača: 2419

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: [email protected]
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO