Vrbnik - Garica - useljiva kuća sa dva stana

Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 647 3011 E-mail: info@dogma-nekretnine.com
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 26595
Kategorija: Kuća
Vrsta oglasa: Prodaja
Vrsta nekretnine: Kuća
Regija: Jadran
Kvart/mjesto: Garica
Vrsta kuće: Dvojna kuća
Cijena: 140.000 €
~ 1.058.820 Kn
Broj prostorija: 6
Broj kupaonica: 2
Ukupan broj etaža: 2
Površina (m2): 145
Okućnica (m2): 312

Opis nekretnine: Starija kuća u centru mjesta Garica, blizu glavne prometnice a opet dovoljno daleko da se ne čuje nikakva buka od prometa kroz mjesto. Vrlo dobra lokacija. Kuća je dvojna, smještena je na parceli od 312 m² i vizualno odvojena od drugog dijela. Okućnica je uglavnom vrt, parkinga ima uz samu kuću. Posebno je zanimljivo što se kuća sastoji od dva useljiva stana koji su i useljeni, a svaki je po rasporedu dvosobni sa dnevnim boravkom. U donjem stanu je čak provedeno i etažno grijanje na kruta goriva, drva. Stanovi imaju balkon i terase, stan na prvoj etaži sa terasama u koeficijentima je površine 65 m² a stan na drugoj etaži 55 m². U suterenu je radiona - spremište, dvije prostorije, ukupno oko 50 m² što se može iskoristiti za razne namjene, pa čak pretvoriti i u stambeni prostor, normalno, uz adaptaciju. U svakom slučaju kuća sa dosta potencijala. Dokumentacija je potpuno uredna, novo Rješenje o izvedenom stanju.

ID KOD AGENCIJE: 14007

Darko Rubeša
Agent s licencom
Mob: 091/570-4024
Tel: +385 51 341 080
E-mail: darko.rubesa@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Oprema nekretnine
  • Parket
  • Struja
  • Terasa
  • Voda
  • Vrt


Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Agencija za nekretnine)
Adresa: Grada Vukovara 284, 10000 Zagreb
Telefon: 01 647 3011
Kontakt e-mailinfo@dogma-nekretnine.com
Web stranicahttps://dogma-zagreb.com
Informacije o oglašivaču: DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 40 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj.

PROFESIONALNOST
U sklopu agencije Dogma Rijeka posluje tim od 40 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

PRAVNA SIGURNOST
U sastavu agencije je i pravna služba u kojoj odvjetnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA
Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca.

Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

Ovaj oglas je pregledan 24 puta.

ID oglašivača: 2419

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: info@nekretnine-zagreb.net
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO