Odličan superkomforan 4s+db stan u novogradnji

Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 647 3011 E-mail: [email protected]
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 37018
Kategorija: Stan
Vrsta oglasa: Prodaja
Vrsta nekretnine: Stan
Regija: Jadran
Kvart/mjesto: Viškovo
Vrsta apartmana: 4SKL ili veći
Cijena: 202.000 €
~ 1.522.070 Kn
Energetski razred: A
Vrsta stana: 4S+DB
Broj prostorija: 5
Kat: 2
Površina (m2): 162
Karakteristike
  • Novogradnja


Opis nekretnine: Ovaj vrlo kvalitetan, komforan i lijep stan očarava svakog kupca svojom veličinom, prostranošću i odličnim rasporedom prostorija. Stan je dvoetažnog tipa, u prizemlju su veliki dnevni boravak, kuhinja, kupaonica te jedna spavaća soba dok se na katu, odnosno u visokom pottkrovlju nalaze još tri spavaće sobe i kupaonica. Zgrada je na dobroj lokaciji, blizu supermarketa i ostalih važnijih objekata. Kvalitetna gradnja je također vrlo važan čimbenik kod donošenja odluke za kupnju ovog stana. Izvedeno je podno grijanje na struju koje je vrlo ekonomično i ne predstavlja opterećenje za kućni budžet a daje maksimalnu i ekološki prihvatljiv učinak. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta. Pored svega navedenog treba napomenuti i spremište u suterenu od 16,5 m2 koje se vodi posebno, dakle nije u obračunatoj kvadraturi stana. U spremištu su dovedeni voda, odvod i struja tako da može služiti za razne namjene. Odlična nekretnina čija kupnja je sigurno izvrsna investicija.

ID KOD AGENCIJE: ID7898

Darko Rubeša
Agent s licencom
Mob: 091/570-4024
Tel: +385 51 341 080
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Oprema nekretnine
  • Balkon
  • Lođa
  • Parking
  • Struja
  • Terasa
  • Voda


Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Agencija za nekretnine)
Adresa: Grada Vukovara 284, 10000 Zagreb
Telefon: 01 647 3011
Kontakt e-mail[email protected]
Web stranicahttps://dogma-zagreb.com
Informacije o oglašivaču: DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 40 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj.

PROFESIONALNOST
U sklopu agencije Dogma Rijeka posluje tim od 40 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

PRAVNA SIGURNOST
U sastavu agencije je i pravna služba u kojoj odvjetnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA
Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca.

Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

Ovaj oglas je pregledan 29 puta.

ID oglašivača: 2419

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: [email protected]
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO